Våra engagemang ❤️ - InnoSearch

InnoSearchs engagemang ❤️

InnoSearch har sedan starten 2015 alltid varit engagerade i olika föreningar, insamlingar och samhällsprojekt.
Det tycker vi är berikande och givande på väldigt många sätt.
I stort sett alla engagemang är kopplade till ungdomar eller idrott, men helst både och. Vi är alltid på jakt efter nya, givande samarbeten och vill att alla ni som ser detta hör av sig till oss om det är något vi kan hjälpa till med. Kan vi så vill vi hjälpa till!

 

Här ser ni några av våra samarbeten och engagemang som vi satsar lite extra på under 2019:

 

Eslövs IK - damhandboll

Eslövs IK är en damhandbollsklubb som sysselsätter över 400 ungdomar och ger dessa en meningsfull fritid genom handbollsutbildning. InnoSearch stöttar klubben med ett mindre ekonomiskt bidrag men också kunskapsmässigt för att hjälpa klubben framåt i sponsringsfrågor och på så sätt öka sina intäkter och kunna ge ännu fler ungdomar möjligheten att spela handboll genom detta.

Team Rynkeby - God Morgon - Barncancerfonden

InnoSearch är bronssponsor till Team Rynkeby Helsingborg.  Team Rynkeby - God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

Eslövs Golfklubb

Eslövs Golfklubb sysselsätter och utbildar såväl unga som äldre golfspelare. InnoSearch stöttar golfklubben med kunskap samt sponsring av ett golfhål. Håll utkik efter vår logo när du slår ut på hål nummer 14.

Höörs HK H65 - damhandboll

H65 är en av sveriges ledande damhandbollsföreningar och har skördat stora framgångar på senare år. InnoSearch är med och sponsrar klubben för att kunna att genomföra sina Europasatsningar.

Lönnhässle Bigård

Lönnhässle Bigård är resultatet av en passion till naturen, konsten att odla, smaken av nyskördat och inte minst kärleken till honungsbiet. Lönnhässle Bigård AB startades år 2015 men innan dess drevs det i mindre skala som hobbyverksamhet.

 

För sponsrings- & engagemangsfrågor kontakta:

Christoffer Borg Mattisson - christoffer@innosearch.se - 070-7773603

Sponsrings- & engagemangsansökan

Beskriv er förening eller ert projekt och hur ni tror att InnoSearch kan hjälpa till.