Frågor & Svar » InnoSearch.se

Frågor & Svar

FRÅGOR & SVAR

Vi har listat lite frågor & svar som kanske hjälper dig. Känner du att du vill ha mer information? Kontakta oss på info@innosearch.se eller ring 0413-573378

Hur lång tid tar det att sätta igång med sökmotoroptimering om vi anlitar InnoSearch?

Det beror på hur stort projektet är och vilka förutsättningarna är. Normalt sett så är vi igång redan samma arbetsvecka. Har ni till exempel alla inloggningsuppgifter redo till hemsidan, Google Analytics, Google Search Console och FTP-servern/webbhotellet så går det snabbt. Detta brukar vara något som tar tid att få fram så se till att ha koll på alla era uppgifter. För att komma igång snabbare med arbetet så är det också en fördel om ni har tagit fram lämpliga sökord och målgrupper som ni vill synas på/för.

Måste vi binda upp oss på flera månader långa avtal med er?

Nej, det behöver ni inte. Vi tror på det vi gör samtidigt som vi är helt säkra på att ni blir nöjda med vårt arbete. Därför erbjuder vi våra kunder att få löpande hjälp av oss som ni som kund kan avbryta när ni känner för det. Detta är en trygghet för er som kund samtidigt som vi vet att vi måste leverera bra grejer - varje dag.

Hur tar ni betalt för era tjänster?

Vi tar enbart betalt för den tiden vi lägger ner inom ramarna för budgeten ni ger oss. Ni betalar exempelvis inte en viss % av ert spenderade belopp på Google AdWords till oss som arvode - ni betalar oss för tiden vi lägger ner i kontot. Det tycker vi är mest schysst.

Har InnoSearch fasta paket?

Nej, vi har idag inga fasta paket. Vi tror på att göra skräddarsydda lösningar till våra kunder. Detta för att ni ska få den absolut bästa lösningen för just er verksamhet och era mål.

Hur ofta får man personlig uppföljning av era tjänster och vad det lett till?

Som kund till InnoSearch får man rapporter antingen var 14:e dag eller en gång i månaden beroende på era önskemål. Dessa rapporter används som diskussionsunderlag för den muntliga genomgången som oftast hålls en gång i månaden tillsammans med er projektledare eller campaign manager. Många av våra kunder har särskilda önskemål kring hur uppföljningen ska gå till och vi är väldigt flexibla där. Som sagt så är det oerhört viktigt för oss att våra kunder vet vad vi gör för dem och framförallt vad det leder till.