Google Shopping

Om ert företag är inriktat på e-handel och vill synas i sökresultaten när kunder söker på en produkt, så är annonsering med Google Shopping något för er. Genom att anlita oss som er byrå specialiserad på Google Shopping, kan ni öka er försäljning direkt i Googles sökmotor. Google Shopping för företag är en unik chans att öka omsättningen och få ert företag att synas för rätt målgrupp. I Google Shopping kan ni få ert utbud att synas tillsammans med bild och prisuppgift för de produkter som kunderna är intresserade av. Med Google Shopping kan era kunder snabbt se vad ni har att erbjuda innan de går vidare till er webbshop, vilket gör att er synlighet ökar och bidrar till att ni kan bygga ert varumärke.

Google Shopping är speciellt användbart för företag som sysslar med e-handel. I Google Shopping styrs annonseringen mot grupper av produkter (se orange markering i bild nedan). Det är därför viktigt att er webbshop är sökordsoptimerad och att alla produkter är relevant beskrivna. På så sätt kan ni öka chansen att synas i rätt sammanhang. För att lyckas med detta är det viktigt att anlita en byrå som kan hjälpa er med annonseringens alla steg.Google Shopping

Hjälp med Google Shopping

Eftersom det är många steg som ska gås igenom och många faktorer som ska vägas in vid annonsering med Google Shopping, kan det vara bra att ta hjälp med annonseringen. Vi arbetar med alla steg i er annonsering med Google Shopping för att ni ska nå de resultat ni har som målsättning. Tillsammans kan vi skräddarsy en helhetslösning för er digitala annonsering, där Google Shopping kan vara huvudkomponenten eller ett led i en större kampanj för ökad synlighet.

Google Shopping är ett effektivt sätt att driva trafik till er webbshop, men det förutsätter att annonseringen är gjord på rätt sätt. Vi arbetar med att optimera er webbshop för att fungera med annonsering med Google Shopping för att era produkter ska dyka upp i rätt sökningar. Om inställningarna är rätt gjorda, kommer alltid ert aktuella utbud att vara det som syns vid sökningar i Google. Vi arbetar med att se till att denna koppling fungerar på bästa sätt. Vi kan också hjälpa er att finjustera inställningarna för Google Shopping, så att ni får rätt träffar och minimerar risken för att dyka upp i “fel” sammanhang. När man använder sig av Google Shopping för annonsering är också bilderna i webbshopen viktiga, eftersom de kommer att synas i användarens sökning. Vi kan hjälpa er med att skapa ett bildinnehåll som fungerar även i annonsformat på Google Shopping.

Konsult och hjälp inom Google Shopping

Vi arbetar inte bara med att utforma annonser och kampanjer i olika digitala kanaler så att de kan samverka för att öka er synlighet och er omsättning, våra konsulter kan också hjälpa er med mätning och utvärdering av er annonsering. På så sätt får ni en bra översikt över hur er annonsering med Google Shopping fungerar. Tillsammans kan vi ta fram strategier baserat på tidigare kampanjer för att ytterligare maximera effekten av er annonsering med Google Shopping.

Kontakta oss och boka möte