Nyheter & Pressmeddelanden » InnoSearch.se

Nyheter

InnoSearch i flyttagen – Välkommen till Västergatan 10A

InnoSearch är i flyttagen. Vi flyttar från våra gamla lokaler på Verkstadsvägen till våra nya nu under vecka 8. Ni hittar oss fortsättningsvis på Västergatan 10 A – mitt i centrala Eslöv!

För er som besöker oss så finns det gott om parkeringsplatser i närheten, samt närhet till både tåg, buss och massa annat.

Vill ni komma förbi och se hur vi har det? Bara knacka på dörren så kommer vi och öppnar. Välkomna!

Säg hej till Olivia – vår nya praktikant

Som ni vet vid det här laget så är InnoSearch ett företag som gärna tar emot praktikanter. Vi har under våra snart fyra år som verksamma, haft i snitt två praktikanter per år, där merparten har fått någon form av anställning hos oss i ett senare skede. Vi älskar när det kommer in friska fläktar som utmanar oss i olika frågor – detta får oss att utvecklas och växa tillsammans på företaget.

Den senaste att ansluta sig till oss är Olivia Lengdén som till vardags läser sin första termin som E-Commerce Manager på IHM i Malmö. Olivia tillhör under sin praktik, vårt ”produktionsteam” vilket kort innebär att hon kommer att utföra praktiska arbetsuppgifter som till exempel strategier kring SEO-arbete och annat som dyker upp i det dagliga arbetet.  Olivia tycker om att skriva och uttrycka sig i ord, därför passar hon bra i rollen där hon arbetar med SEO-relaterade arbetsuppgifter då det blir mycket skrivande.

Varmt välkommen till InnoSearch, Olivia!

Februarikampanj – SEO för kampen mot barncancer

I höstas gick vi på InnoSearch in som Bronssponsor i Team Rynkeby och vill nu hjälpa till ytterligare. Detta gör vi genom att under februari månad skänka 2 000:- per såld SEO-analys som kostar 9900:-, samt 1 000:- per sålt SEO-prova-på-paket som kostar 4900:-. Är du eller ditt företag i behov av SEO-analys eller är nyfikna på sökmotoroptimering överlag så är det verkligen dags att höra av er nu! Pengarna som vi skänker till Team Rynkeby går oavkortat till kampen mot barncancer - det är det vi kallar för "SEO för kampen mot barncancer". Läs mer om Team Rynkebys välgörenhetsarbete här: (PDF-fil)

Prova på SEO

Prova på SEO under 31 dagar till kampanjpriset 4900:- Har du funderat på hur det skulle vara om er hemsida rankade bättre på sökmotorer som Google och Bing? Då behöver du inte fundera länge till. Med Boost! Seo-paket får ni prova hur det är att ha en dedikerad SEO-byrå som under 31 dagar kommer att göra allt för att er hemsida ska ranka bättre på era viktiga sökord och kategorier och detta ska leda till ökad organisk trafik och ökad försäljning i er webbshop. Kontakta oss för mer information om detta. 1 000:- av priset går oavkortat till Team Rynkeby och därigenom Barncancerfonden.

SEO-Analys

Denna analys utgår från hur er hemsida kan förbättras ur ett SEO-perspektiv. Allt för att skapa bättre förutsättningar för sidan att ranka bättre i Googles organiska sökresultat, på sökningar som rör de produkter och tjänster som ni tillhandahåller. Ni får en fullständig genomgång av vad som är bra, mindre bra och vad som är direkt kritiskt. Utöver detta får ni även tips på HUR ni kan göra dessa ändringarna själva. SEO-analysen kostar 9 900:- och tar ca 7 arbetsdagar att leverera. 2 000:- av priset går oavkortat till Team Rynkeby och därigenom Barncancerfonden.

 

 

Kontakta oss för mer information om erbjudandena:

Christoffer Borg Mattisson
Tel: 070-7773603
Mail: christoffer@innosearch.se

Alexander Roos
Tel: 072-399 0157
Mail: alexander@innosearch.se

InnoSearch teamar upp med eValent

InnoSearch, med fokus på sökmotoroptimering, har nu knutit band med eValent, experter på e-handelslösningar. Det handlar om ett fördjupat samarbete mellan bolagen.

– All service kommer nu att finnas på samma ställe vilket gör att det blir enklare och effektivare att utveckla sin e-handel, säger Jonas Kjellander, VD på eValent.

InnoSearch, med kontor i Eslöv och Kalmar, är en digital byrå som hjälper företag att ta fram, utveckla och optimera digitala strategier inom bland annat digital annonsering och sökmotoroptimering.

– Vårt fokus ligger på att ta fram strategier som gör att man får en röd tråd i sin marknadsföring och kan utvärdera sina investeringar. Det ska vara smidigt att ta fram en plan som man kan följa upp och på så vis få kvitton på allt som görs. Tillsammans har vi på InnoSearch lite har drygt 1000 lyckade kundcase och mängder med erfarenhet, säger VD och delägare Christoffer Borg Mattisson.

För att komplettera sitt utbud knyts nu fasta band med eValent.
– Lite förenklat så teamar vi upp med ”e-handelskungarna” i branschen. Det har funnits ett samarbete tidigare och detta fördjupas nu. Det blir en win-win-win-situation för samtliga inblandade, främst kunderna. InnoSearch blir eValents in house-SEO-byrå, säger Christoffer.
– För kunden är smidigheten det viktigaste. De slipper nu ta kontakt med ett nytt företag.

Christoffer Borg Mattisson vidareutvecklar:
– När det kommer till sökmotoroptimering blir branschen mer komplex och konkurrensutsatt för varje dag som går. Vi känner oss väldigt trygga i det som eValent levererar till våra gemensamma kunder. De har ett duktigt utvecklingsteam som ser till att kundernas e-handel ökar stadigt.
– Allt handlar om tillgänglighet. Man vill kunna köpa en sak direkt och få det levererat snabbt. I grund och botten handlar det om att ha rätt produkt och pris såklart, men alla flöden måste vara optimerade innan och efter beställningen och där är eValent väldigt duktiga.

Vinsten för kunderna hos de båda företagen kan mätas i både tid och pengar. Med mer kunskap och möjligheter ”under samma tak” är vägen från strategi, marknadsföring, e-handelsplattform och ökad omsättning kort.

Jonas Kjellander, VD för eValent:
– För vår del är samarbetet med InnoSearch ett perfekt komplement. Vi gör mycket inhouse idag, men just sökmotoroptimeringen som de är experter på gör att vi kan erbjuda våra kunder den tjänsten utan att lämna iväg arbetet. Vi blir ett in house-team som blir mycket effektivare tillsammans. Vi behåller kunden inom alla fyra väggar.
– Det ger en genomslagskraft och kompetensmässigt höjts nivån.
Jonas påpekar att eValent står inför en snar och stor förändring.
– Vi har nya produkter som kommer att revolutionera e-handelsmarknaden. Vi kommer att kunna korta ner uppstartstider och komma åt en ny marknad för att undvika höga start- eller utvecklingskostnader. Det gör att InnoSearch och eValent tillsammans blir vi det enda alternativet om man vill växa från noll till miljardomsättning med samma plattform, avslutar Kjellander.

Om InnoSearch:
Innovative Search Marketing Sweden AB (InnoSearch) grundades 2015 och har kontor i Eslöv och i Kalmar. Med expertis inom sökmotororoptimering, digital annonsering och mediestrategier är InnoSearch det självklara valet för företaget som vill få en röd tråd i sin marknadsföring och enkelt kunna utvärdera sina investeringar.

Om eValent Group:
eValent Group arbetar med två e-handelssystem och levererar färdigpaketerad e-handel på både den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel samt den internationella OpenSource plattformen Magento. eValent Group är Professional-partner till Magento. Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.

Kontaktuppgifter:

Christoffer Borg Mattisson, VD, InnoSearch
0707773603
christoffer@innosearch.se

Jonas Kjellander, VD, eValent
0704958965
jonas.kjellander@evalent.com

Våra kunder Sluta Gräv utsågs till Årets Superföretag

Vi på InnoSearch vill säga stort grattis till våra kunder och samarbetspartners på Sluta Gräv som för andra året i rad blivit utsedda till Årets Superföretag av Veckans Affärer. Tillsammans gör vi så att stackars villaägare runt om i världen slipper ha ont i ryggen i onödan. (se bild nedan).

Från Sluta Grävs hemsida:

Bisnode och Veckans affärer tar årligen fram en lista över svenska superföretag som lever upp till flera högt ställda krav när det gäller tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

Kraven är så hårda att bara ett fåtal av alla Sveriges bolag klarar att leva upp till dem. Av 430 000 undersökta aktiebolag lyckades bara 728 ta sig in på årets lista. Det motsvarar ungefär en promille av företagen.
Ett av superföretagen på listan är Sluta gräv, med huvudkontor i Helsingborg.

-Vi är väldigt stolta över att vara med. Det visar att vi är ett stabilt bolag med stark utveckling. Fler och fler upptäcker fördelarna med att använda markskruvar i stället för betongplintar, säger Richard Alm, vd för Sluta gräv.

Angående de onda ryggarna. Se här så förstår ni:

Genom att låta Sluta Gräv sköta markförankringen av ditt projekt spar du tid, pengar och onödigt slit.

Foto: Sluta Gräv/Veckans Affärer