Välkommen Stefan Bernhardsson!

InnoSearch rekryterar och expanderar

Vi är oerhört glada att kunna presentera vårt senaste steg för att vässa vårt erbjudande inom digital synlighet. Genom nyförvärvet Stefan Bernhardsson får vi nu en specialist inom analys, konsultation och produktion av Google Ads Sök, Display, Video- och Mobilannonsering.

Som Digital Ad Specialist kommer Stefan att ansvara för all typ av annonsering såsom Google Ads (sök, display, video och mobil), Facebook Ads, och bannerannonsering genom RTB, Programmatic och andra plattformar för digital annonsering.

Stefan är 35 år gammal och har flera års erfarenhet av annonsering på nätet och lyckade digitala marknadsföringsstrategier. Han kommer senast från en lång anställning på en större, rikstäckande byrå där han arbetade med liknande uppgifter. Stefan gör sin första dag hos oss den 8 augusti.

I och med rekryteringen utökar vi vårt område och öppnar kontor i Kalmar där Stefan kommer att vara stationerad. Ni träffar oss på Bremergatan 15, i centrala Kalmar. Välkomna in och hälsa på.

 

Har ni frågor? Kontakta då:

Jens Andersson, Projektledare

0702-144020 / jens@innosearch.se

Om InnoSearch:

Innovative Search Marketing Sweden AB (InnoSearch) är en snabbväxande helhetsleverantör inom innovativ sökmarknadsföring. Bolaget har sitt säte i Eslöv men har representation och kontor i Helsingborg och Kalmar. InnoSearch arbetar med Sökmotoroptimering, Google Ads, Konverteringsoptimering och Sociala Medier.