« Tillbaka

Säg hej till vår praktikant

Alexander Roos, Digital Affärsutvecklare

Mitt namn är Alexander och jag är Innosearchs nya praktikant. Att jobba med affärsutveckling, försäljning samt olika förbättringsprocesser är områden som jag tycker är roligt och har erfarenhet av. Jag brinner för att effektivisera och utveckla projekt och det är precis vad jag vill arbeta med i framtiden. Utöver det så har jag ett digitalt intresse vilket gjorde att det var en självklarhet för mig att söka in till ‘Affärsutvecklare inom Digital handel’ på yrkesskolan i Malmö där jag nu är inne på sista terminen. Jag kommer från Eslöv från början och har efter några år i exil valt att flytta tillbaka till staden jag föddes i.

Min roll som praktikant kommer att innefatta riktiga och aktuella case där jag kommer vara med att ta fram skräddarsydda lösningar för nya och befintliga kunder. Jag kommer samtidigt att ha grundliga förberedelser och utbildningar för att kunna implementera det jag lärt mig i skolan ute i praktiken.

Under min tid på InnoSearch så når ni mig på e-postadressen alexander@innosearch.se.