Social Media Content

Idag är social media en viktig plats för de flesta företag att både finnas och annonsera på. Det kan upplevas som krångligt och komplext, och kanske är det svårt att veta i vilken ände man som företag ens ska börja. Då är det viktigt att ta hjälp av en byrå som är expert på social media content för att resultaten ska bli så bra som möjligt.

InnoSearch arbetar bland annat som ert företags social media-konsult och hjälper många företag att hantera och annonsera genom just sociala medier. Som en byrå specialiserad på social media brukar vi ofta fokusera Facebook och Instagram. Här handlar det om att vi arbetar kontinuerligt med både content och feeden – men även att annonsera för att skaffa fler följare, trafik till sidan och öka försäljningen. På sociala medier kan företag nå kunder som redan är intresserade av innehållet, men också få relevanta klick från helt nya kunder. Vi arbetar med att anpassa både innehåll och målgrupp efter just era mål och den övergripande plan och strategi vi tillsammans tagit fram.

Hjälp med företagets sociala medier

Det finns många områden där ett företag kan behöva hjälp med sociala medier.

InnoSearch arbetar som sociala medier-konsult och hjälper många företag att skapa både content och liv i deras sociala medier. Vi arbetar som sociala medier-byrå med till exempel Facebook, Instagram-annonser, Instagram-feed och Linkedin som verktyg. Som er konsult för sociala medier tar vi först fram en tydlig plan för vad vi vill åstadkomma med ert företags sociala medier. Därefter börjar vi jobba med både enskilda sociala medier-annonser och mer övergripande kampanjarbete över ett flertal plattformar när detta behövs. Från den strategi vi tagit fram kan vi sedan rikta ert innehåll mot rätt målgrupp i rätt kanaler och på så sätt nå bästa resultat för just er. Vi ger er den hjälp för era sociala medier som ni behöver, oavsett hur mycket hjälp ni behöver.

När man som företag finns på till exempel plattformen Instagram är det viktigt att ha en aktiv och uppdaterad feed. Här kan vi hjälpa er att alltid ligga steget före. Genom att vi som byrå med expertis på Instagram arbetar som er egen Instagram-konsult, kan vi sköta hela er Instagram-feed och få fram en helhet som verkligen inspirerar era kunder, från innehåll i text och bild till annonsering. Precis som alla andra sociala medier för företag kan Instagram ge oändliga möjligheter att nå rätt kunder med ert budskap, men det är också viktigt att få rätt hjälp med sitt social media content för att närvaron på plattformen ska kännas aktuell och intressant. En annons på social media som Instagram kan nå många, men det viktigaste är förstås att den når rätt personer.

Annonser

För att driva trafik och försäljning för våra kunder, arbetar vi mycket med verktyget Facebook Ads. Detta sker genom att vi utarbetar en specifik målgrupp utefter de intressen och demografi som kunderna förväntas ha. Vi kan även annonsera genom så kallad Retargeting, det vill säga rikta oss mot dem som redan besökt er webbsida – både genom de som inte utfört ett köp eller konvertering, men även de som vi vill fortsätta bygga ert varumärke mot, alltså de som tidigare visat intresse för företaget. I Facebook Ads och med hjälp av till exempel Instagram-annonser kan vi skapa annonser på sociala medier som syns för rätt kunder vid rätt tillfälle. Arbetet med content för företag på sociala medier innebär att vi tar fram helhetslösningar och strategier, och även enskilt och unikt innehåll. Som konsulter inom sociala medier vägleder vi er och visar hur ni ska hitta rätt bland alla verktyg och möjligheter som finns när det gäller digital annonsering.

Kontakta oss när ni behöver en byrå som är specialiserad på social media. Vi förstår processerna kring digital annonsering på olika plattformar och kan hjälpa er att skapa och styra innehållet rätt. Oavsett om ni behöver hjälp med alla steg i er digitala närvaro och er annonsering i social media eller om ni behöver råd kring specifikt innehåll eller specifika kampanjer, kan vi hjälpa er att nå era mål. Tillsammans tar vi fram skräddarsydda helhetslösningar, stora som små, för ert företag i social media och ger er hjälp med er sociala medier i allmänhet.

Kontakta oss och boka möte