Vårt kunnande + Era behov = Sant » InnoSearch i Eslöv & Kalmar

Välkommen till digitalbyrån InnoSearch!

VÅRT KUNNANDE + ERA BEHOV = SANT

Vi vill alltid som leverantör kunna växa med er. Vi tycker det är oerhört viktigt att ligga i framkant vare sig det gäller teknisk kunskap eller de senaste lösningarna inom olika digitala medier. Tillsammans kan vi skapa en hållbar lösning som hjälper er att växa, och ta nästa steg mot att ta större andelar av er marknad. Våra tjänster är noga utvalda utefter kundernas krav och vad som fungerar bäst nu och i framtiden. Som mediebyrå är transparensen viktig och vi vill alltid kunna uppvisa goda resultat, i vad era medieinvesteringar gett er. 

Det råder stor osäkerhet kring vad vi ska kallas oss för. Många tycker att vi är en mediebyrå, andra säger kommunikationsbyrå, SEO-byrå eller sökbyrå. Sök finns i vårt DNA, det är det vi har jobbat längst med. Oavsett vad vi identifierar oss som så är en sak klar - vi är väldigt duktiga på digital marknadsföring!

 

Sökmotoroptimering

Vi får din hemsida att öka den relevanta trafiken genom sökmotorer som exempelvis Google och Bing när någon söker efter era produkter eller tjänster. Sökmotoroptimering är ett hantverk, ett hantverk vi sysslat med i över 10 år. 

Läs mer: Sökmotoroptimering

Google Ads

Ett sätt att få fler att upptäcka ditt företag är till exempel genom att köpa annonser i sökresultatet på Google med hjälp av Google Ads. Detta hjälper vi dig med! Vi jobbar med Google Ads Sök, Display, Shopping osv.

Läs mer: Google Ads

Konverteringsoptimering

En hemsida som inte levererar är en dålig hemsida. Vi hjälper er att baserat på data, justera och optimera er hemsida för att den ska leverera det ni önskar. Vare sig det gäller att öka köpen, förfrågningarna eller andra saker så kan vi hjälpa er!

Läs mer: Konverteringsoptimering

Leadsgenerering

Med leadsgenerering ger vi er färdiga lead att kontakta. Det kan vara någon som vill köpa era tjänster eller produkter, veta mer om er, boka något. Vi är er partner när ni ska generera fler leads till säljorganisationen!

Läs mer: Leadsgenerering

Utbildningar

Vi är flitigt bokade till att hålla utbildningar inom digital marknadsföring. Vår flexibilitet är vår styrka - vi är mobila och kan hålla utbildningarna ute hos er, med er personal eller era kunder. Hör av er så skräddarsyr vi en utbildning till er!

Läs mer: Utbildningar

Medierådgivning

Efter att ha arbetat med marknadsföring i så många år som vi har gjort så har vi ganska bra koll på vad som funkar och vad ni ska undvika. Vi vill vara er hand att hålla i när det kommer till tuffa beslut om vilka medier och kanaler ni ska satsa på.

Läs mer: Medierådgivning

Sociala Medier

Det handlar 1% om att stilla ert dåliga samvete över era dåligt skötta sociala kanaler och 99% om nytänk och strategi för att genom sociala medier, få ert företag att nå helt nya höjder. Många av våra kunder har redan denna hjälpen, prova ni också!

Läs mer: Sociala Medier

E-handelsoptimering

"Det är bara att starta en webbshop" säger många. Så är det kanske men med vår hjälp får ni rådgivning av seniora och mycket erfarna personer som kan e-handel på sina fem fingrar. Ni kommer inte att ångra er. Boosta er e-handel med oss!

Läs mer: E-handelsoptimering

Internationella satsningar

Vi på InnoSearch kanske inte reser utomlands särskilt ofta rent fysiskt. Däremot känns det som att vi snart har besökt Europas alla länder då vi varje dag hjälper svenska företag att expandera utomlands med hjälp av InnoSearch och digital marknadsföring.

Läs mer: Kommer snart!