Leadsgenerering ger er fler B2B/B2C-leads utan risk » InnoSearch.se

Leadsgenerering

LEADSGENERERING

Mer leads och kundförfrågningar till företagen! Genom smarta lösningar och leadsgenereringsverktyg så kan ni enkelt öka antalet förfrågningar och kundkontakter via er hemsida. Våra utvecklare ligger i framkant när det kommer till utveckling av spännande tjänster som andas nytänk och professionalism.

 

Vad är ett lead värt för er?

Vi får ofta frågan från våra kunder, "hur ska jag göra för att fler ska anmäla sig till nyhetsbrevet på min sida?". Känner ni igen er? Med vårt smarta leadsverktyg kan ni gå från en förfrågan i veckan till så mycket som 8-9 om dagen om det vill sig väl. Känn efter, hur mycket är en ny kundförfrågan värd för er? Börja generera leads idag!

En grundlig målgruppsanalys görs och vi räknar även på vad ett lead skulle vara värt för er. Därefter tar vi fram en lösning som skall ge er fler leads och förfrågningar omgående. När lösningen är implementerad på er sida börjar vi den löpande utvärderings- & utvecklingsprocessen där vi tillsammans går igenom effekten och tweakar till lösningen för maximal utdelning.

Skräddarsydda leads-lösningar

Vi på InnoSearch är riktiga hejare på att ta fram kreativa och skräddarsydda lösningar för leadsgenerering. Vår styrka är att vi kan göra det mesta, och göra det snabbt. Detta tillsammans med rätt timing och rätt idé blir riktigt bra för er när vi tillsammans tar fram tjänster bara för er, anpassade för er. Har ni någon bra idé som ni vill genomföra, men saknar kunskapen om själva utvecklingen av idén? Kontakta oss så tar vi fram en lösning.

Föreläsningar och utbildningar

Vi misstänker att ni är nyfikna på att höra mer om leadsgenerering. Kontakta oss redan idag för mer information eller besök våra kostnadsfria föreläsningar inom just detta ämne. Våra föreläsningar kring leadsgenerering är uppskattade och vi planerar hela tiden nya föreläsningstillfällen. Vi berättar bland annat om hur ni kan göra själva för att öka antalet förfrågningar via er hemsida. Se mer på vår sida där vi samlar alla våra kommande event eller maila oss på info@innosearch.se för mer information.

Exempel på lösningar

  • Leadsdrivande kontaktformulär (pop-up).
  • Geo-styrt kontaktformulär med anpassat innehåll i rutan baserat på var besökaren befinner sig någonstans.
  • Triggers till köp. Exempelvis: "Du har tittat på dessa tre produkterna, kan denna vara intressant?"
  • Nyhetsbrevsformulär för att öka antalet subscribers/följare.
  • Enkel pop-up med en bild och "klicka här-knapp".
  • SMS-koppling mellan systemet och mottagare samt ansvarig säljare/kundansvarig hos företaget.
  • Skräddarsydda kopplingar till era affärs- & mailutskickssystem möjliggör automatisk import av leads.

Kontakta oss för att ta fram en kostnadsfri offert på en lösning till ert företag.

Vill du veta mer? Ring Christoffer på 070-7773603 eller maila christoffer@innosearch.se