Oberoende medierådgivning & medieplanering » InnoSearch.se

Medierådgivning & Medieplanering

Lång erfarenhet av digital marknadsföring

Mediedjungeln är oerhört stor och det är lätt att gå vilse. Gör som många andra och ta kontroll över era medieinvesteringar redan idag. Tillsammans tar vi fram en medieplan som är anpassad för just ert företag, framtagen av en erfaren medieplanerare.

Vi på InnoSearch har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring, både på inköpssidan och på säljsidan vilket ger oss ovärderlig kunskap om hur alla dessa processer fungerar. Detta ger er större trygghet när det kommer till val av medier och marknadsföringskanaler - vi vet helt enkelt vad som fungerar och vad det bör kosta. Det är vad medierådgivning är.

Medieupphandling

Alla uppdrag är unika, så är även lösningarna och planerna vi kommer fram till. För oss är det viktigt att göra hållbara medieval där ni ska få effekt även efter till exempel avslutad annonsering. Vi följer alltid upp de investeringar vi hjälpt er med, och anpassar upplägget allt eftersom tiden går i projektet.

Vi hjälper er med att ta fram de absolut bästa marknadsföringskanalerna för er. Kom med era mål till oss, så löser vi resten. Behöver ni hjälp med att ta fram målen så hjälper vi er även med detta.

Liten eller stor budget

Det spelar ingen roll om ni sitter på en liten eller stor budget för marknadsföring. Vi har erfarenhet av att arbeta med alla typer av uppdrag där plånboken spelar mindre och mindre roll om man jobbar på rätt sätt. Vi hjälper er utifrån era förutsättningar, er plånbok och era mål. Tillsammans skapar vi något som är hållbart och kommer att fungera i lång tid framöver. Stor budget för medieinvesteringar kan öka förutsättningarna, men man kan faktiskt trolla med knäna i många fall! Kontakta oss idag för att höra hur vi kan hjälpa er med medierådgivning.

Ta hand om inkommande förfrågningar

Vi kan hjälpa er med att ta hand om inkommande förfrågningar gällande försäljning av marknadsföring så som annonser, deltagande i olika marknadsaktiviteter osv. Ni kan enkelt lägga till våra uppgifter på er hemsida, med direktnummer till vår medieplanerare. Vi granskar alltid alla inkommande förslag och går igenom dem med er som kund så att ni har full koll på vad som kommit in. Detta ingår för alla våra kunder om det önskas.

Så fungerar det:

Ni upplever att ni behöver maxa er marknadsföring och ta flera kliv gällande att ligga i framkant samtidigt som ni vill effektivisera och optimera era val av kanaler. Med stort fokus på ROI, d v s return on investment kommer vi att ta fram en hållbar och skalbar plan.

  1. Vi träffas och går igenom era nuvarande satsningar och vilka mål ni har eller har haft med dessa. Här berättar ni samtidigt vilken budget ni har tänkt er för kommande period och vilka mål som är kopplade till den.
  2. InnoSearch tar fram en medieplan med tydliga mål med varje satsning. Planen är helt transparent vilket innebär att ni ser exakt var era investeringar tar vägen och när kostnaderna uppstår.
  3. Under ett möte går vi tillsammans igenom planen för att välja hela eller delar av den som vi ska arbeta med.
  4. InnoSearch sköter all kontakt med leverantörerna vilket gör att ni spar både tid och pengar då InnoSearch i många fall redan har etablerade kontakter och rabatter hos leverantörerna.
  5. Ni som kund väljer hur ofta utfallet av planen skall gås igenom men vanligtvis går vi igenom den en gång i kvartalet. Dock får ni månatliga rapporter som visar vilka aktiviteter som gjorts under föregående månad och utfallet av detta.

Vår roll går att anpassa, vissa vill ha oss som deras interna marknadsavdelning och jobba "white label" medan andra vill att vi frontar och sköter all kontakt som en tredje part.

Vill du veta mer? Ring Christoffer på 070-7773603 eller maila christoffer@innosearch.se