Annonsering & publicering i Sociala Medier » InnoSearch.se

Sociala medier

Många företag har förstått vikten och kraften av att arbeta med sina sociala medier. Väldigt många har däremot inte tiden eller kunskapen för att hantera sina sociala kanaler och då anlitar man InnoSearch.

Som kund till InnoSearch genom Sociala Medie-hantering och annonsering så får du inte bara ett väl uppdaterat flöde med senaste nyheterna publicerade enligt ett publiceringsschema som vi tar fram, så du kan fokusera på det du är bäst på. Du får även högklassig annonsering som är resultatinriktad beroende på vad du vill uppnå med din verksamhet.

Med hjälp av en aktiv och genomtänkt närvaro på sociala medier kan företag nå sin målgrupp på ett konstnadseffektivt- & och enkelt sätt. Plattformarna vi rekommenderar alla företag att arbeta i är till exempel Facebook, Instagram, Youtube och andra som passar olika branscher bättre än andra. Med vår hjälp får ni de rätta strategierna som passar ert företags mål och visioner - vi gör allt för att ni inte ska behöva oroa er över er sociala närvaro och istället kunna fokusera på det ni gör bäst.

Vi är experter på:

  • Annonsering på sociala medier som ex. Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter osv.
  • Publicering av nyheter i deras sociala kanaler som ex. Facebook, Twitter, Instagram, Hemsida osv.
  • Framtagning av publicerings- & annonseringsscheman som är 100% skräddarsydda för att passa företagens mål och visioner.
  • Agera bollplank gentemot företag som behöver tips och råd kring sociala medier och hur man kan synas där
  • Utbildningar inom sociala medier som tar företagens inhouse-avdelnings kunskaper till nästa nivå när det kommer till sociala medier och hanteringen av detta.
  • Publicering och framtagning av nyheter som har rätt timing för att nå rätt målgrupp i rätt tid.

Om ni är i behov av målinriktad hjälp inom sociala medier så kan vi hjälpa er på flera olika sätt. Det enklaste är att vi tar ett snack och kommer fram till era behov och vilka mål ni har med era digitala satsningar. Tillsammans skräddarsyr vi sedan en lösning som vi arbetar med åt er eller som ni själva arbetar med, valet är ert. Kontakta oss idag för att ta reda på vad som kan förbättras och hur vi som partner kan göra åt er.