Sökmotoroptimering för sidor byggda i Umbraco » InnoSearch.se

Sökmotoroptimering av sidor byggda i Umbraco

Sökmotoroptimering för sidor byggda i Umbraco är något som vi utför ofta. Många som vill ha en enkel hemsida väljer Umbraco framför andra, kanske lite större och mer avancerade CMS.

umbraco_strateq_sokmotoroptimering

Fördelarna med Umbraco är många, det är enkelt att bygga och lägga in egna plugins. Rent hanteringsmässigt så är det inte heller så avancerat att arbeta i Umbraco, när du väl byggt sidan och ska fylla den med innehåll så är det inga konstigheter - det är nästan som att skriva ett dokument i Word. Svårare än så är det inte.

Lång erfarenhet av Umbraco

Vi på InnoSearch har en gedigen erfarenhet av att arbeta med de flesta CMSen, Umbraco är ett av de vanligaste vi stöter på idag.

Tillsammans med vår partner Provectus i Eslöv så både bygger, redigerar och justerar vi sidor för företag som valt Umbraco som CMS till sin hemsida. Provectus och vi tar tillsammans fram en lösning som är grafiskt snygg och håller högsta säkerhetsnivån för att ni ska ha en trygg och fungerande hemsida.

Kom till oss om ni har en Umbraco-sida och vill ha hjälp med sökmotoroptimering för denna. Vi har egenutvecklade plugins för att nå riktigt bra ranking på sökmotorer som exempelvis Google.

Kontakta oss redan idag för att komma igång med projektet. Genom att arbeta med oss och vårt team så sparar ni inte bara tid, utan också onödiga kostnader som stora byråer tar för den här typen av arbete.

Christoffer Borg

christoffer.borg@innosearch.se / 070-7773603

Jonas Carlqvist

jonas.carlqvist@provectus.se / 073-4434940