Sökmotoroptimering av WordPress-hemsidor » InnoSearch.se

Sökmotoroptimering för sidor byggda i/med WordPress

Att optimera en WordPress-sajt är mycket mer än att installera SEO by Yoast-pluginet och ändra lite titlar. Vi har många års erfarenhet av att arbeta och utveckla i WordPress plattform.

WordPress är ett av världens i särklass populäraste CMS (Content Management System). Många företag väljer WordPress för sin mångsidighet, men också för sin enkelhet. Alla på företaget ska kunna hjälpa till att arbeta med sajten när det kommer till att lägga in nyheter, produkter, tjänster, uppdatera öppettider, kontaktuppgifter och så vidare. WordPress har successivt utvecklats från att vara ett bloggsystem till att även kunna hantera hela webbplatser likt ett mer avancerat CMS-system. Då innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver du inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera dina sidor på webbplatsen. På senare år har man även kunnat administrera större delar av webbplatsen via sin smarta mobiltelefon.

WordPress är ett väldigt enkelt system att lära sig och när man väl lärt sig hantera sidan så går allt väldigt fort. Med sitt stora förråd av plugins är WordPress ett system att börja med men också att växa tillsammans med. Ett väldigt vanligt förekommande plugin är WordPress SEO by Yoast som är ett plugin för att göra enklare sökmotoroptimering av en hemsida byggd i WordPress. Men det är inte allt som krävs för att få sin hemsida optimerad på bästa sätt.

Vi på InnoSearch har över 10 års erfarenhet av att utveckla, sökmotoroptimera och webbplatsoptimera sidor som är byggda i WordPress. Hos oss är du och din hemsida i goda händer. Vill du ha hjälp med enstaka sökord eller en hel digital strategi och optimering av er digitala närvaro så hjälper vi dig.