Applikationer och webb-appar för ert företag » InnoSearch.se

Applikationer

applikationerI den verkligheten vi lever i, kräver era kunder och hemsidebesökare inte bara att er hemsida alltid fungerar och har uppdaterade nyheter och annat. De kräver i många fall också att ni som leverantör har en applikation. Vi ser dagligen exempel på företag som skulle vinna oerhört mycket på att effektivisera leveransprocesser, säljcykler och andra processer genom att ha en applikation. Vi har kunder som anlitar oss för applikationsutveckling i hela Sverige.

Exempel på funktionalitet

Många vi pratar med som använder en mobilapp idag för att effektivisera saker och ting i deras vardag. Ett exempel kan vara en fältsäljare som tidigare använt en fysisk papperskatalog för att visa sina produkter för kunderna. Kunderna kunde sedan kryssa i vilka produkter de önskade att köpa, och sedan var det upp till säljaren och dennes sekreterare att läsa igenom hela katalogen för att se vilka utav alla hundratals produkter de önskade, och hur stor kvantitet.

Detta löste man genom att låta utveckla en applikation där man lyfte in katalogen i appen och lade till funktionalitet för att enkelt kunna markera vilka produkter man ville köpa av säljaren. Ordern gick sedan direkt in i säljarens affärssystem och vidare till lagret för plockning och packning. Vi vet inte exakt hur många timmar säljaren och hans stackars sekreterare sparade in genom sin nya applikation, men det rör sig om en del som ni säkert förstår.

Vill ni veta mer om hur ert företag kan spara in både tid, pengar och effektivisera era affärsprocesser genom en applikation som är skräddarsydd för er? Kontakta då oss för en genomgång i hur vi kan hjälpa er.

Olika typer av appar

Våra applikationsutvecklare bygger appar till Native Android, iOS och Windows Phone. Vi kan även göra html5-appar. Dvs mobilanpassade webbsidor i appformat som liknar en applikation (perfekt för er med mindre budget, men som ändå vill ha en applikation med viss funktionalitet).