Webbyrå i Eslöv, kreativa & optimerade hemsidor » InnoSearch

Hemsidor

Vi bygger er hemsida med WordPress eller Umbraco som CMS(Content Management System), WordPress och Umbraco är Open Source och uppdateras ofta från WordPress själva vilket ger hög säkerhet och er nya WordPress/Umbraco-hemsida är lätt att själv administrera.vi_ar_innosearch-2

En enklare hemsida tar cirka 2 veckor att "tillverka" och den innefattar nästan allt du kan tänkas behöva, eller vad sägs om:

  • Unik design
  • Möjlighet till obegränsat antal undersidor
  • Blogg/nyheter
  • Bildspel
  • Skräddarsydda kontaktformulär
  • Dynamisk Sitemap
  • Optimerad för att prestera bra på ex. Google/Bing.
  • Gör-det-själv-guide för Sökmotoroptimering på er sida.

Skräddarsydd hemsida

Utöver de enklare hemsideprojekten tar vi gärna på oss lite mer komplexa lösningar. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag att byta från deras befintliga sida till den nya, och göra detta så att allt innehåll följer med på ett smidigt sätt. Detta kan spara er ett 10-tal timmars arbete.

Vi tar även fram och utvecklar Webshoppar, detta gör vi i marknadens vassaste CMS(Content Management System).

Google-optimerad vid lansering

Vår kärnverksamhet är sökoptimering och digital marknadsföring. Därför kan vi erbjuda er att få er nya hemsida optimerad vid lansering och överlämning till er. Dessutom tar vi hand om alla 301-ompekningar från er gamla hemsida till den nya hemsidan - allt för att inte tappa trafik och ranking. Mot ett litet tillägg hjälper vi er med sökmotoroptimering under det första året med er nya hemsida. Kontakta oss för mer information kring detta, och vilka sökord ni vill ha extra synlighet på.

Referenser

Referenser och lyckade case kan vi lämna om ni önskar det. Merparten av de kunder vi hjälper idag finns lokalt i Eslövstrakten med en radie på cirka 7 mil. Det vill säga nära Höör, Hörby, Lund, Malmö, Kävlinge, Landskrona osv. Men vi tar så klart uppdrag i hela Sverige.

Kontakta oss för kostnadsfri offert och ett inledande samtal mot er nya hemsida.