Identitet Content Marketing, ny samarbetspartner till Strateq

God eftermiddag.

Idag kan vi glädjande berättat att vi kommer att samarbeta med Content Marketing-byrån Identitet i Malmö. Identitet drivs av Magnus Teander tillsammans med hans kollegor.

Magnus och gänget har tillsammans producerat över 2000 marknadsaktiviteter, det är inte bara en siffra som för respekt med sig, utan när man tittar lite närmare på vilken typ av kunder de hjälper så hittar vi Cloetta, Landskrona Kommun och STR.

Vi har valt att samarbeta med Identitet då vi känner att vi vill bredda vårt erbjudande till kunderna, och kunna hjälpa kunden hela vägen. Man skulle kunna säga att det är lite som ”från ax till limpa”.

Identitet Content Marketing är specialiserade på det mesta som rör kommunikation. Mycket av det dem gör handlar om just content, det vill säga innehållet på sidan, kampanjen eller vad det än kan vara som behöver piffas till.

Kontakta Magnus Teander på 0733-12 52 32 eller magnus@identitet.se för närmare presentation om bolaget och vad dem kan göra för er.

Strateq försöker alltid samarbeta med de bästa leverantörerna inom varje område. Vi vill ständigt bredda vårt erbjudande och söker därför nya partners som tillhandahåller tjänster som vi idag inte har i vår produktportfölj. Representerar du ett företag som har en produkt eller tjänst som vi kan ha nytta av? Läs då mer här: http://strateq.se/partners/bli-partner/