Sociala medier – Hantering och annonsering

InnoSearch hjälper företag att hantera och annonsera genom Sociala medier. Det vi brukar fokusera på är Facebook och Instagram. Det handlar om att både arbeta kontinuerligt med content och feeden – men även att annonsera för att skaffa fler följare, trafik till sidan och försäljning.

Sociala medier - Facebook och Instagram

Hantering av Facebook- och Instagramfeed

InnoSearch hjälper många företag att skapa content och liv i deras Sociala medier, s k Social Media Content. Vi arbetar med Facebook, Instagram och ibland även med Linkedin. Detta görs genom att vi med en tydlig plan för vad vi vill åstadkomma med företagets sociala medier – därefter börjar vi jobba.

Social Media Ads

För att driva trafik och försäljning för våra kunder, arbetar vi med Social Media Ads. Detta sker genom att vi utarbetar en specifik målgrupp utefter de intressen och demografi som kunderna förväntas ha. Vi kan även annonsera genom s k Retargeting, mot de som redan besökt er webbsida – både genom de som inte utfört ett köp eller konvertering, men även de som vi vill fortsätta bygga sitt varumärke mot de som tidigare visat intresse för företaget. De kanaler vi fokuserar på främst är:

Kontakta oss och boka möte