Om InnoSearch (Innovative Search Marketing Sweden AB) » InnoSearch.se

Om InnoSearch

InnoSearch (Innovative Search Marketing Sweden AB) är en del av AB24-gruppen och har sitt säte i Eslöv.

InnoSearch startades av Provectus Consulting AB i Eslöv och efter ett tag tillkom Christoffer Borg Mattisson och Jens Andersson som delägare.

Med lång erfarenhet inom digital marknadsföring och IT har vi både kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa företag med höga förväntningar på avkastning.

Hos oss får ni uppmärksamheten ni inte får hos de större byråerna. Med projektledning av yttersta klass samt noga framtagna koncept, utvecklingsplaner och snabb leverans så får ni hög avkastning på era investerade pengar. Vi samarbetar bara med de vassaste företagen inom områden vi själva inte kan hantera, därför kan vi även säga att inga projekt är för stora eller för små för oss! 

Den 1 september 2015 förvärvade AB24 majoritetsposten i InnoSearch. AB24 äger sedan tidigare Reklam- & Kommunikationsbyrån Basunera och innan dess grundade man och sålde hemsidan Allabolag.se som är sveriges största sida för företagsinformation med över 550 000 unika besökare i veckan.

Välkommen till oss på Verkstadsvägen 5 i Eslöv eller Skeppsbrogatan 55 i Kalmar, passa på att träffa alla som arbetar hos oss över en kopp kaffe eller te om ni hellre vill ha det. Passar det bättre för er att vi kommer ut till er så går det lika bra det också!

 

Grafisk profil och Logotype

Här kan du ladda ner vår Logotype och vår symbol. Kontakta oss om ni behöver filerna i andra format.

Logotype

 

Symbol

 

Affärsidé

InnoSearch (Innovative Search Marketing Sweden AB) skall erbjuda högklassiga tjänster och produkter inom digital marknadsföring med marknadens bästa kundservice och projektledning för ökade intäkter och varumärkeskännedom hos kunden.

InnoSearch (Innovative Search Marketing Sweden AB) skall kunna växa med kunden under många år och vara den självklara partnern kring digital marknadsföring och tjänster som berör detta.

Vision

Vår vision är att förbättra våra kunders kunskap och förståelse för marknadsföring i de digitala kanalerna. Genom noggrannhet och med stor pedagogik ska våra kunder inse hur de kan öka sin ROI(Return on investment) genom smarta medieinsatser mot deras målgrupper.

Pressbilder

Kommer snart!