Om InnoSearch (Innovative Search Marketing Sweden AB) » InnoSearch.se

Om InnoSearch

Grundat 2015, InnoSearch startades av experter inom digital marknadsföring som helt enkelt såg att det fanns ett stort behov av en viss typ av hjälp, vägledning och expertis inom digitala strategier och ville förse marknaden med detta. Vi har genom åren skaffat oss ovärderlig erfarenhet och spetskunskap efter att ha långt över 1000 lyckade kundcase bakom oss. Vi hjälper allt från nystartade bolag till stora globala bolag med miljardomsättning. Ingen kund är för liten eller för stor för InnoSearch, vårt mål är att nå era mål och detta gör vi lättast tillsammans! Oavsett om ni vill ha hjälp med hela eller delar av er marknadsföring så finns InnoSearch här för er och är redo att leverera resultaten ni länge längtat efter!

Välkommen till oss på Västergatan 10 i Eslöv eller Skeppsbrogatan 55 i Kalmar, passa på att träffa alla som arbetar hos oss över en kopp kaffe eller te om ni hellre vill ha det. Passar det bättre för er att vi kommer ut till er så går det lika bra det också!

 

Grafisk profil och Logotype

Här kan du ladda ner vår Logotype och vår symbol. Kontakta oss om ni behöver filerna i andra format.

Logotype

 

Symbol

 

Färgkoder

InnoSearch arbetar med flera olika färgkoder i sin kommunikation. Nedan ser ni de vanligaste:

Orange - #ef6000

Ljusblå - #7395AE

Mörkblå - #557A95

 

Affärsidé

InnoSearch (Innovative Search Marketing Sweden AB) skall erbjuda högklassiga tjänster och produkter inom digital marknadsföring med marknadens bästa kundservice och projektledning för ökade intäkter och varumärkeskännedom hos kunden.

InnoSearch (Innovative Search Marketing Sweden AB) skall kunna växa med kunden under många år och vara den självklara partnern kring digital marknadsföring och tjänster som berör detta.

Vision

Vår vision är att förbättra våra kunders kunskap och förståelse för marknadsföring i de digitala kanalerna. Genom noggrannhet och med stor pedagogik ska våra kunder inse hur de kan öka sin ROI(Return on investment) genom smarta medieinsatser mot deras målgrupper.

Pressbilder

Kommer snart!