InnoSearch inleder samarbete med Semantiko

InnoSearch inleder samarbete med Semantiko för avancerad Konverteringsoptimering (CRO).

Syftet med konverteringsoptimering är att öka antalet affärer eller andra mål genom att analysera besökarna på webbplatsen, optimera sidan samt navigationsflöden och följa upp resultatet löpande. Det handlar helt enkelt om att analysera, implementera och utvärdera – som i så mycket annat.

Genom vårt samarbete med Semantiko kan vi erbjuda våra kunder en djupare lösning inom konverteringsoptimering där kundernas mål alltid är i fokus när vi tar fram våra strategier. Semantiko har lång och gedigen erfarenhet inom SEO, CRO, WPO, UX, Web Analytics och utvecklar i det mesta men framför allt PHP, JS, CSS, C#, Python & WordPress.

Om Semantiko:

Semantiko grundades 2015 för att hjälpa företag och deras användare till en bättre närvaro på Internet. Det handlar om att definiera verksamhetens mål och förstå användarnas mål och beteende samt utforma lösningar där både användarna och verksamheten når sina mål.

Semantiko drivs idag av grundarna Tommy Skålberg & Rickard Lindholm som båda har lång erfarenhet av digital marknadsföring och programmering. Semantiko har kontor i Örebro och Stockholm. Läs mer om Semantiko på deras webbplats.JAG VILL VETA MER – BEGÄR OFFERT