Webbkunnig säljare till mediebyrån InnoSearch i Eslöv

Har du erfarenhet av digital marknadsföring? Brinner du för att arbeta med försäljning? Är du teknisk och har ett stort intresse av Internet och dess möjligheter? Vill du arbeta i ett utvecklande och växande företag? Är du en hungrig säljare med stort nätverk som har lätt för att knyta kontakter? Då ska du se hit!

Som säljare på InnoSearch pratar du dagligen med företag som behöver hjälp och vägledning med sin digitala marknadsföring. Du träffar företag som aldrig provat på digital marknadsföring samtidigt som du träffar företag som har lång erfarenhet av marknadsföring och ställer höga krav på sina leverantörer.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är en person som brinner för försäljning och är genuint intresserad av IT- & Marknadsföringsbranschen. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning mot B2B tidigare. Du vill göra karriär inom försäljning och ser möjligheterna i ett växande och utvecklande företag som InnoSearch.
Du har förmåga att se kundernas behov och är trygg vid att självständigt ta initiativ. Du är en lagspelare som förstår betydelsen av att dela med sig av kunskap och idéer för att uppnå gemensamt satta mål. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare och vill alltid ligga i framkant vad gäller teknik och utveckling i vår bransch.
Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Kravprofil

  • Stort intresse för marknadsföring och webb
  • Lagspelare som trivs att arbeta i grupp

Meriterande

  • B-körkort
  • Skicklig på att uttrycka dig i tal & skrift (Svenska & Engelska)
  • Erfarenhet inom försäljning
  • Erfarenhet inom webb/media/marknadsföring

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att få arbeta inom ett helt nytt och eget område som du även får vara med att bygga upp och påverka tillsammans med skickliga kollegor.

Övrig information

Start: Omgående
Arbetstider: heltid, 8-17
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetsplats: InnoSearch, Eslöv

Vid frågor om tjänsten, kontakta VD Christoffer Borg på telefonnummer 070-7773603 eller maila till: christoffer@innosearch.se
Skicka din ansökan till christoffer@innosearch.se senast den 20 mars 2018.

 

Om InnoSearch

InnoSearch (Innovative Search Marketing Sweden AB) grundades 2015 och är en heltäckande digital mediebyrå som hjälper företag att nå sina mål med hjälp av digitala mediestrategier, affärsutveckling, och mycket mycket mer. Vi har för närvarande 3 heltidsanställda samt ett par konsulter som arbetar med oss dagligen. InnoSearch har kontor i Eslöv samt Kalmar.