InnoSearch söker driven fältsäljare till kontoret i Eslöv

Har du erfarenhet av digital marknadsföring? Brinner du för att arbeta med försäljning? Är du teknisk och har ett stort intresse av Internet och dess möjligheter? Vill du arbeta i ett utvecklande och växande företag? Ansök till tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Som fältsäljare på InnoSearch träffar du dagligen företag som behöver hjälp med sin digitala marknadsföring. Du träffar företag som aldrig provat på digital marknadsföring, men också företag som arbetat med detta länge och ställer höga krav på sin leverantör av dessa tjänsterna.

Som fältsäljare arbetar du med att driva och öka försäljningen inom InnoSearch. Du får ta ett stort eget ansvar över hela försäljningsprocessen, med goda utvecklings- & förtjänstmöjligheter. Vi arbetar strukturerat mot tydliga säljmål och du kommer i ditt dagliga arbete ha tät kontakt med övriga i projekt- & leveransgruppen och våra samarbetspartners.

Du kommer att träffa kunder över hela landet.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är en person som brinner för försäljning och är genuint intresserad av IT- & Marknadsföringsbranschen. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning mot B2B tidigare. Du vill göra karriär inom försäljning och ser möjligheterna i ett växande och utvecklande företag som InnoSearch.

Du har förmåga att se kundernas behov och är trygg vid att självständigt ta initiativ. Du är en lagspelare som förstår betydelsen av att dela med sig av kunskap och idéer för att uppnå gemensamt satta mål. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare och vill alltid ligga i framkant vad gäller teknik och utveckling i vår bransch.

Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Kravprofil

  • 1-3 års erfarenhet inom försäljning
  • Mycket god datorvana
  • B-Körkort

Meriterande

  • Arbetat med Googles produkter
  • Erfarenhet inom försäljning av marknadsföringstjänster
  • Stort nätverk
  • Arbetat på mediebyrå

Vad erbjuder vi?

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande arbete med stort eget ansvar och mycket bra utvecklingsmöjligheter.

Övrig information

Start: Omgående, heltid 8-17
Plats: Eslöv
Lön: enligt överenskommelse.
Kontakt: christoffer@innosearch.se

Vid frågor om tjänsten, kontakta Christoffer Borg på telefonnummer 070-7773603 eller maila till: christoffer@innosearch.se

Skicka din ansökan till christoffer@innosearch.se

Sista ansökningsdag 10 mars 2016.

Läs mer om InnoSearch här: innosearch.se/om-oss/