Februarikampanj – SEO för kampen mot barncancer

I höstas gick vi på InnoSearch in som Bronssponsor i Team Rynkeby och vill nu hjälpa till ytterligare. Detta gör vi genom att under februari månad skänka 2 000:- per såld SEO-analys som kostar 9900:-, samt 1 000:- per sålt SEO-prova-på-paket som kostar 4900:-. Är du eller ditt företag i behov av SEO-analys eller är nyfikna på sökmotoroptimering överlag så är det verkligen dags att höra av er nu! Pengarna som vi skänker till Team Rynkeby går oavkortat till kampen mot barncancer – det är det vi kallar för ”SEO för kampen mot barncancer”. Läs mer om Team Rynkebys välgörenhetsarbete här: (PDF-fil)

Prova på SEO

Prova på SEO under 31 dagar till kampanjpriset 4900:- Har du funderat på hur det skulle vara om er hemsida rankade bättre på sökmotorer som Google och Bing? Då behöver du inte fundera länge till. Med Boost! Seo-paket får ni prova hur det är att ha en dedikerad SEO-byrå som under 31 dagar kommer att göra allt för att er hemsida ska ranka bättre på era viktiga sökord och kategorier och detta ska leda till ökad organisk trafik och ökad försäljning i er webbshop. Kontakta oss för mer information om detta. 1 000:- av priset går oavkortat till Team Rynkeby och därigenom Barncancerfonden.

SEO-Analys

Denna analys utgår från hur er hemsida kan förbättras ur ett SEO-perspektiv. Allt för att skapa bättre förutsättningar för sidan att ranka bättre i Googles organiska sökresultat, på sökningar som rör de produkter och tjänster som ni tillhandahåller. Ni får en fullständig genomgång av vad som är bra, mindre bra och vad som är direkt kritiskt. Utöver detta får ni även tips på HUR ni kan göra dessa ändringarna själva. SEO-analysen kostar 9 900:- och tar ca 7 arbetsdagar att leverera. 2 000:- av priset går oavkortat till Team Rynkeby och därigenom Barncancerfonden.

 

Kontakta oss för mer information om erbjudandena:

Christoffer Borg Mattisson
Tel: 070-7773603
Mail: christoffer@innosearch.se

 

Alexander Roos
Tel: 072-399 0157
Mail: alexander@innosearch.se