InnoSearch söker Online Marketing Manager

InnoSearch växer och letar nu efter någon som kan ta våra kunders tjänster till nya oanade höjder. Därför söker vi nu en Online Marketing Manager. Tjänsten går ut på att du hjälper våra kunder med främst sin SEO och deras Sociala Medier.

Erfarenhet och kunskap

Du bör kunna:

SEO

Social media Marketing

Facebook Ads

Google Analytics

Google Data Studio

Google Tag Manager

 

Det är bra om du kan:

Svenska och engelska i tal och i skrift

Hantera de vanligaste CMS-systemen som WordPress, Magento, Texttalk, Jetshop mm

Ha kontinuerlig kontakt med kunder

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter handlar främst om att ha hand om våra nya och befintliga kunders SEO och Sociala Medier. Här tar du fram strategin för de båda, utför det och rapporterar till kunden.

 

Vem är du?

Vi ser gärna en utåtriktad person, som brinner för Digital marknadsföring och älskar att utveckla företags synlighet och tillväxt på webben. Du trivs bra är naturlig i rollen med att ha kontinuerlig kontakt med våra kunder.

 

Vilka är vi?

InnoSearch har sitt säte i Eslöv och arbetar med all form av digital marknadsföring. Fokus ligger på Sökmotoroptimering (SEO), Google Ads (SEM) och Social Media Marketing. Vi är idag 8 medarbetare som arbetar i Eslöv och Kalmar.

 

Lön?

Enligt nuvarande Lönepolicy

 

Vart kommer du att sitta?

Vi har vårt huvudkontor i Eslöv. Här har du goda pendlingsavstånd från hela Skåne. 10 minuter från Lund och 20 minuter från Malmö.

 

Start?

September

 

Intresserad?

Är du intresserad av att bli en av oss, hör av dig till Jens Andersson på jens@innosearch.se eller på telefon 070 214 40 20.