InnoSearch söker en Social Media Manager

Vill du bli en av oss? Just nu letar vi efter en Social Media Manager till vårt team inom digital marknadsföring.

Som Social Media Manager kommer du att ha hand om våra kunders Sociala medier i form av löpande feed-hantering och annonsering. Det innebär att du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder för att bland annat utveckla deras försäljning via webben.

Erfarenhet och kunskap

Krav:

Dokumenterad expertis och erfarenhet av Social Media Annonsering

Dokumenterad expertis och erfarenhet av hantering av företags Social media-feeds

Flytande Svenska i både tal och skrift

Goda kunskaper i Engelska i både tal och skrift

Meriterande:

Kunskap inom Google Analytics

Kunskap inom Google Data Studio

Intresse inom färg och form

Kunskap inom Adobe Photoshop

Utbildning inom Digital marknadsföring

Utbildning inom Kommunikation

Arbetsuppgifter

InnoSearch arbetar främst med 3 områden inom Digital Marknadsföring: Sökmotoroptimering, Google Ads och Social media Ads & Feed. I våra kunders digitala strategier, är Social media Ads & Feed en av de viktigaste delarna. Detta kommer vara ditt ansvarsområde. Här tar du fram strategin för våra kunder, verkställer den och driver den framåt. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder och utveckla deras försäljning på webben via Sociala medier – Ditt specialistområde.

Vilka är vi?

InnoSearch har sitt säte i Eslöv och arbetar med all form av digital marknadsföring. Fokus ligger på Sökmotoroptimering (SEO), Google Ads (SEM) och Social media Ads & Feed. InnoSearch är ett lönsamt och välmående företag som har kunder i hela Norden. Vår affärsmodell skiljer sig från mängden vilket gör att vi kan leverera skräddarsydda lösningar som hjälper våra kunder kunder att nå deras mål. Vi är idag 5 medarbetare som arbetar i Eslöv och Kalmar.

Lön

Enligt överenskommelse.

Vart kommer du att sitta?

På vårt huvudkontor i Eslöv. Här har du goda pendlingsavstånd från hela Skåne. 10 minuter från Lund och 20 minuter från Malmö.

Tillträde

Enligt överenskommelse, men gärna i november.

Intresserad?

Är du intresserad av att bli en av oss, hör av dig till Jens Andersson på jens@innosearch.se eller på telefon 070 214 40 20.