Internationell expansion i fokus för Sluta Gräv

InnoSearch har fått i uppdrag av Sluta Gräv/Stop Digging att få deras verksamhet att expandera nationellt och internationellt.
Sluta Gräv är företaget bakom markskruven som monteras för infästning av allt från altaner och staket till parkbänkar och bullerplank. Företaget startades av Håkan Liljekvist och Kim Olsson 2012 och har idag verksamhet i stora delar av Europa. Bara i Sverige har man idag över 100 partners som dagligen monterar markskruvar för både företag och privatpersoners räkning.

InnoSearchs uppdrag är att genom smarta strategier, boosta Sluta Grävs varumärke såväl i Sverige som internationellt. Hos InnoSearch får Sluta Gräv en dedikerad samarbetspartner kring sin digitala marknadsföring som dessutom sitter på lång erfarenhet kring internationella satsningar.

Utmaningarna vi nu står inför är att på ett smart och kostnadseffektivt sätt få både Sluta Gräv och dess internationella varumärke Stop Digging att blomstra på samma sätt som man gör i Sverige. Sluta Gräv är idag marknadsledande i Europa där de har 160 partners i England, Norge, Danmark, Schweiz, Tyskland, Åland.

Ska du bygga en altan, trädäck eller staket är processen vara väldigt långdragen och detta uppmärksammade man på Sluta Gräv och kom fram till ett alternativ som ersätter betongplinten, där du spar både tid och pengar.

Sluta Gräv AB

Grundat: Sluta Gräv AB grundades 2012
Drivs av: Håkan Liljekvist och Kim Olsson
Antal anställda: 10 anställda.
CE-märkta produkter.
100 partners i Sverige
160 partners runt om i Europa

Är du intresserad av att se eller läsa mer? Kanske ta en titt när Sluta Gräv besökte TV-programmen: Sofias Änglar eller Arga Snickaren? Besök Sluta Grävs hemsida eller se klippen nedan.

Sluta Gräv medverkar i Sofias Änglar

Sluta Gräv i Arga Snickaren hemma hos Bert Karlsson

För att nå målen kommer InnoSearch att jobba med sökmotoroptimering, Google Ads samt Sociala Medier och digitala strategier i ett flertalet länder och språk.