Sökmotoroptimering (SEO) - Välkommen till InnoSearch

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (även kallat SEO) är en åtgärd man gör för att hamna högre upp i den organiska träfflistan på sökmotorer. En bra och genomtänkt strategi kan ge er ofattbart bra effekt i form av många fler besökare via ex. Google. Välkommen att höra av dig till oss på InnoSearch i Eslöv, Kalmar och Helsingborg. Tillsammans når vi dina mål.

Hur vi arbetar med Sökmotoroptimering

SEO är ett långsiktigt arbete och det finns inga genvägar för en hållbar synlighet på Google. Genom att arbeta med strategisk och smart sökmotoroptimering och göra det rätt, så ökar ni möjligheterna att synas oftare och högre upp i rankingen på viktiga sökord och sökfraser - för att få fler besökare genom Google.

För oss på InnoSearch är alla projekt skräddarsydda för bästa effekt av våra lösningar. Vi arbetar alltid för att få till en så hållbar och långsiktig strategi som möjligt, det vinner ni som kund på i längden.

Vårt SEO-team består av minst tre personer i alla projekt. Det är projektledaren som tar fram strategierna och verkställer dessa tillsammans med programmerare och utvecklare. Projektledaren blir navet då det är den personens uppgift att vara er kontaktperson och leda er genom projektet med sökmotoroptimering på er sida.

Vi startar alltid alla projekt med att göra en grundlig analys av er sida, och er verksamhet. Denna analysen ligger sedan till grund för alla åtgärder vi kommer fram till i vår projektplan.

SEO som en trestegsraket!

Genom våra tre steg når vi framgång på sökmotorerna. Ni som kund har alltid koll på vart i de olika stegen i sökoptimeringen ni befinner er genom löpande kontakt med oss. Se listan nedan för förklaringar av de tre stegen.

 • Steg 1 - analys
  SEO-analys och framtagning av långsiktig SEO-strategi. En lista på åtgärder tas fram och en plan för utveckling av sajten rent sökoptimeringsmässigt skickas till er som kund. Sökordsanalys gör också i steg 1 där vi tillsammans med er tar fram lämpliga sökord och sätter upp mål för projektet. Dessa målen kommer vi att följa upp regelbundet.
 • Steg 2 - optimering & implementering
  Åtgärderna från SEO-analysen verkställs och optimeringen görs på er sida. I samråd med er verkställs även punkterna i utvecklingsplanen som kommit fram till i steg 1.
 • Steg 3 - utvärdering
  När det initiala arbetet av sidan är gjort, följs första effekten upp med er, och plan för fortsatta åtgärder presenteras tillsammans med er. Vi ger alltid en action plan för vad vi ska göra, vad vi gjort och vad detta lett till i resultat. 

Föreslagna CMS

Vi på InnoSearch har hjälpt företag som haft alla möjliga CMS. Nedan ser du ett axplock av de CMS:en vi arbetat i och gjort bra resultat i:

 • Umbraco
 • WordPress
 • Hemsida24
 • Joomla!
 • EPiServer
 • Pyramid
 • Webzoo Backoffice 3.0
 • Nordisk E-handel (e-handel)
 • Drupal
 • Concrete5
 • OS Commerce (e-handel)
 • Prestashop (e-handel)
 • Textalk (e-handel)
 • Askås (e-handel)


Nyfiken på hur SEO kan hjälpa er verksamhet?
Ring oss på 0413-573378!

Varför ska du anlita InnoSearch för SEO?

Här ser vi sökmotoroptimering som ett hantverk med långsiktiga processer utan löpande band-metoder som många andra gör. Du ska välja oss eftersom vi ser värdet i att verkligen jobba tillsammans med våra kunder och gör allt för att uppnå dina mål - på ett hållbart sätt.

Tillsammans med dig som kund kommer vi att växa med uppgiften och ni har alltid full kontroll över var i projektet vi befinner oss.

 

Kom igång snabbt

Ta ett första steg redan idag och kontakta oss. Vill du läsa mer om hur vi ser på det kan du läsa mer här: Vår bild av Sökmotoroptimering

Vi är redo att anta de mest komplicerade projekten. Klicka Här för att komma till kontaktsidan eller skicka ett mail till info@innosearch.se för snabbast kontakt med oss.

Givetvis så följer vi alltid Googles riktlinjer för sökoptimering. Läs mer här på Googles sida om just detta: Googles riktlinjer för sökmotoroptimering

 

Referenser

Referenser och lyckade case kan vi lämna om ni önskar det. Merparten av de kunder vi hjälper idag med sökoptimering finns lokalt i Eslövs- och Helsingborgstrakten med en radie på 5 mil. Det vill säga nära Höör, Hörby, Lund, Malmö, Ängelholm, Höganäs, Landskrona osv. Men vi tar så klart uppdrag i hela Sverige. Sökmotoroptimering är ett arbete man kan sköta från hela världen, därför är vi inte begränsade rent geografiskt.