Intressanta personer att följa på Twitter

God morgon,

Vi får ofta frågan från våra kunder om sociala medier är något man ska vara med på och hur man skall vara med i så fall. Vårt svar är alltid, ”självklart! – om ni kan hantera det”. Det handlar inte om att skriva ett Facebook-inlägg varje dag och ge alla era följare något nytt exakt varje dag, eller ens varje vecka. När ni väl lägger ut något på sociala medier så bör det vara intressant, kanske lite kontroversiellt eller en solskenshistoria kring er verksamhet.

Att ha en strategi för er närvaro i sociala medier är något vi verkligen rekommenderar alla att ha. Även om ni inte lägger upp saker speciellt ofta, så är det viktigt att visa att man finns, och kanske delta i diskussioner och annat. Det gör att ert varumärke växer och ni visar dessutom att ni är moderna.

Vi har listat personer och företag nedan som lägger upp intressanta, kanske lite kontroversiella saker lite då och då på Twitter. Vi har valt ut de personerna och företagen som vi själva följer, som vi tycker delar med sig av matnyttig information som många har nytta av. Så vill ni lära er mer om digital marknadsföring, strategi och komma Google nära inpå livet så bör ni ge följande personer en chans:


Har vi missat någon? Kontakta oss genom att klicka här!