Hemsidatillfastpris.se ny samarbetspartner

Sedan starten i början av 2015 har vi letat efter pålitliga samarbetspartners inom olika områden. Nu kan vi med glädje presentera en ny samarbetspartner inom prisvärd hemsideproduktion. Det är frilansaren Johan Linder som driver sin webbyrå hemsidatillfastpris.se som vi nu valt att samarbeta med när det kommer till lätta, användarvänliga hemsidor med bra design.

Det är viktigt för oss på Strateq att arbeta med drivna företag och personer som kan bredda vårt erbjudande, precis det kan hemsidatillfastpris.se göra genom sina prisvärda hemsidor som han bygger och utvecklar. Precis som Strateq, arbetar Johan med ett stort nätverk i ryggen vilket är något som vi värdesätter.

Vi ser fram emot ett givande samarbete.

Vid frågor eller funderingar, är ni välkomna att kontakta oss på info@strateq.se.

Strateq försöker alltid samarbeta med de bästa leverantörerna inom varje område. Vi vill ständigt bredda vårt erbjudande och söker därför nya partners som tillhandahåller tjänster som vi idag inte har i vår produktportfölj. Representerar du ett företag som har en produkt eller tjänst som vi kan ha nytta av? Läs då mer här: http://strateq.se/partners/bli-partner/