Pressmeddelande: Strateq får nya ägare

Kommunikationsbyrån Animero byter namn till Basunera och förstärker organisationen med spetskompetens

2015 fick Helsingborgsbaserade Animero en ny ägare och vd. Nu görs en rejäl satsning på bolaget som profileras om och byter namn till Basunera.

– Vi märker att många företag vill slippa gå till olika typer av leverantörer för att få hjälp med sitt behov av marknadsföringstjänster. Genom att Basunera förvärvar en majoritetspost i det digitala sökmarknadsföringsbolaget Strateq blir vi en byrå som kan tillhandahålla fullserviceuppdrag av marknadsföringstjänster. Basunera och Strateq blir tillsammans kundens externa marknadsavdelning med spetskompetens. Vi kan nu växla från kommunikations- och mediestrategier till produktion och digital konvertering. Vi tror att vår samlade kompetens kommer att göra oss unika som byrå och att det kommer att uppskattas av våra kunder säger Basuneras vd & medieplanerare, Pia Iwar.

Patrik Asterhag är kreativt ansvarig på Basunera och pappa till nya namnet.
– Alla företag behöver vara intressanta och särskiljande över tid för att nå sina marknadsföringsmål. Basunera står för att sprida och dela, förkunna för hela världen. Något som vi såklart vill bistå och uppmuntra till.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA
VD Basunera, Pia Iwar
Tel: 072-387 05 07
Mail: pia@basunera.com

VD Strateq, Christoffer Borg
Tel: 070–777 36 03
christoffer.borg@strateq.se

Basunera är en Helsingborgsbaserad byrå som grundades 2001 (då under namnet Animero). AB Tjugofyra (grundarna bakom allabolag.se) är majoritetsägare sedan mars 2015. Bland uppdragsgivarna finns företag såsom Kronägg, Lambertsson, Water Company, Securitas, Barry Callebaut, Executive Property och TV4. Basunera äger sedan 1 september 2015 en majoritetspost i sökmarknadsförningsbolaget Strateq.

 

Strateq Digital Marketing AB