YouTube Ads

YouTube är en enorm plattform med många besökare, som ger möjligheten att nå väldigt många människor med sina annonser. Med YouTube-annonser kan man skapa videoannonser riktade till en specifik målgrupp och på detta sätt nå bra resultat i både synlighet och försäljning. I en tid då allt färre människor tittar på vanlig tv och därmed nås av tv-reklam ökar YouTubes popularitet hela tiden. Till skillnad från tv-reklam kan man också anpassa sina kampanjer så att de når rätt målgrupp. Detta ger ett mer träffsäkert och prisvärt alternativ till traditionell annonsering i TV.

Byrå specialiserad på YouTube Ads

I egenskap av konsulter inom YouTube Ads kan vi hjälpa er med annonsering på YouTube, oavsett om denna annonsering ska ingå i en större kampanj eller om ni vill anpassa era befintliga kampanjer för YouTubes format. Eftersom en YouTube-annons har möjligheten att nå just er utvalda målgrupp och det faktum att företag endast betalar för annonser på YouTube som visas, så får ni ut mesta möjliga av er marknadsföringsbudget. Vi kan som YouTube-konsult hjälpa er att skapa kampanjer som syns i rätt kanaler och i rätt sammanhang. Genom att anpassa och styra målgruppen som nås av er YouTube-annons, blir tittarna relevanta för er som företag och er annons blir relevant för den som ser den. På så sätt ökar chansen att användaren faktiskt klickar sig vidare in på er hemsida.

YouTube Ads för företag

YouTube Ads är ett populärt sätt att annonsera för både små och stora företag. Möjligheterna till styrning av målgruppen ger idag företag en unik chans att rikta sin marknadsföring till rätt kunder. Allt fler företag anlitar en byrå eller konsult specialiserad på YouTube för hjälp med annonseringen. Vi arbetar med marknadsföring och annonsering på flera olika plattformar och i många olika digitala format. Vi kan därför hjälpa er att ta fram en strategi för er digitala marknadsföring, men även hjälpa er med utvärdering och mätning av resultaten. På så sätt får ni ut mesta möjliga av er budget och har de data som behövs för att finjustera er annonsering i framtiden. Eftersom vi får fram mätbara resultat av er YouTube-annonsering kan ni också enkelt och överskådligt se nyttan med att anlita en byrå med specialkunskap för just YouTube, och kan tryggt överlämna er digitala annonsering till experterna.

Hjälp med YouTube Ads

YouTube Ads använder sig av samma verktyg för annonsering som andra Google-plattformar. Google Ads är ett komplext verktyg, som i gengäld kan ge helt unika möjligheter till anpassning av både målgrupp, budget och räckvidd. Här kan vi hjälpa er att nå fram med just ert budskap och ni behöver inte längre lägga tid på att förstå ett komplext annonsverktyg. Ni får hjälp med en strategi och en skräddarsydd lösning för just era kampanjmål. Vårt arbete handlar lika mycket om innehåll som att ta fram kampanjer som övergripande strategier för era konton i sociala medier. Vårt mål är alltid att öka er försäljning, oavsett om det rör sig om enskild annonsering eller en större strategi för er digitala närvaro på ett flertal sociala medier och plattformar.

Kontakta oss och boka möte