InnoSearch söker Account Manager

InnoSearch fortsätter växa och söker nu en ny Account Manager med fokus på nykundsförsäljning. Har du erfarenhet av digital marknadsföring? Brinner du för att arbeta med försäljning?  Vill du arbeta i ett utvecklande och växande företag? Då ska du se hit!

Som Account Manager på InnoSearch pratar du dagligen med företag som behöver hjälp och vägledning med sin digitala marknadsföring. Du kommer primärt att arbeta med nykundsförsäljning gentemot budget, där du bygger upp din egen kundstock. Här säljer du in våra tjänster inom Digital Marknadsföring; SEO, Google Ads och Sociala medier för nya och befintliga kunder.

Vem är du?

Vi ser  en utåtriktad person, som brinner för Digital marknadsföring och älskar att utveckla företags synlighet och tillväxt på webben. Du trivs bra i rollen att skapa nya kontakter och kundmöjligheter. Vi tror att du som söker är en person som brinner för försäljning och är genuint intresserad av Digital Marknadsföring. Du vill göra karriär inom försäljning och ser möjligheterna i ett växande och utvecklande företag som InnoSearch.

Du har förmåga att se kundernas behov och är trygg vid att självständigt ta initiativ. Du är en lagspelare som förstår betydelsen av att dela med sig av kunskap och idéer för att uppnå gemensamt satta mål. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare och vill alltid ligga i framkant vad gäller teknik och utveckling i vår bransch.  Varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Vi ser gärna att du som söker:

  • Brinner för Digital Marknadsföring
  • Vill utveckla och driva kundernas försäljning
  • Drivs av att arbeta mot gemensamma mål

Vilka är vi?

InnoSearch har sitt säte i Eslöv och arbetar med all form av digital marknadsföring. Fokus ligger på Sökmotoroptimering (SEO), Google Ads (SEM) och Social Media Marketing. Vi är idag 8 medarbetare som arbetar i Eslöv och Kalmar.

Lön?

Enligt nuvarande Lönepolicy

Vart kommer du att sitta?

Malmö

Intresserad?

Är du intresserad av att bli en av oss, hör av dig till Jens Andersson på jens@innosearch.se eller på telefon 070 214 40 20.