Facebook Ads

Idag är det nästan en nödvändighet för företag att vara synliga på sociala medier, och även att flytta sin marknadsföring till den typen av plattformar. När människor ägnar allt mer tid åt att kommunicera digitalt, måste företag också utnyttja de möjligheter för annonsering och varumärkesbyggande som detta ger.

Facebook är en av de mest utbredda sociala medier i flera åldersgrupper och annonsering på Facebook kan vara ett effektivt sätt att nå ut med ert budskap. På Facebook kan ni nå många användare med samma kampanj, eller en utvald målgrupp beroende på era behov.

En majoritet av de som använder internet har också ett konto på Facebook, vilket gör att era möjligheter att nå ut är stora om ni väljer rätt annonsformat och innehåll. Vi arbetar med Facebook-annonser som når rätt målgrupp och med rätt innehåll. Vi kan hjälpa er med hela er annonsering på sociala medier och utforma en strategi som är lämplig för just ert syfte.

Nå rätt målgrupp

Facebook ger möjligheten att anpassa annonseringen efter rätt målgrupp tack vare de enorma mängder data Facebook har tillgång till om sina användare. Oavsett om du vill att ert företag ska synas, eller om du vill nå rätt kunder för er webbshop eller rätt publik för er kampanj så kan Facebook Ads vara rätt väg att gå. För att er annonsering med Facebook Ads ska bli optimal och anpassad efter målgruppen, kan ni låta oss hjälpa er med både utformning och innehåll. Vi kan också hjälpa er med mätning av resultat, för att ni ska kunna få de data ni behöver för att utvärdera er annonsering genom Facebook Ads.

Få hjälp med er Facebook-annonsering

För att kunna dra nytta av alla de möjligheter som Facebook Ads har för ert företag, så kan det vara bra att få hjälp med utformning av kampanjer och val av målgrupp. Det finns många val när det gäller budget, och vi vill självklart att ni ska få ut maximalt av den budget ni avsatt för Facebook-annonser. Tillsammans tar vi fram en strategi och en budget som är rimlig och mätbar.

I Facebooks Ad Manager finns ett flertal valmöjligheter, både vad gäller typ av annonsering och för utformande av hela kampanjer. Det är fullt möjligt att själv skapa en annons via Facebooks verktyg, men det kräver kunskap om sociala medier och marknadsföring för att kunna utnyttja alla de möjligheter som finns där ute. Det enda ni behöver är en idé och ett mål, så kan våra konsulter hjälpa er med resten.

Tack vare att Facebook ingår i samma nätverk som till exempel Instagram, Messenger och andra plattformar, finns också oändliga möjligheter att kombinera annonsering på de olika plattformarna. Men detta kräver förstås också erfarenhet och kompetens för att annonseringen ska nå rätt potentiella kunder.

InnoSearch arbetar med både innehåll, strategi, uppsättning och löpande förbättringsarbete. Därför kan vi ge er rätt hjälp för just era behov, från skräddarsydda helhetslösningar till mindre och standardiserade insatser. Vi hjälper er att öka försäljning och ge er tillväxt genom Facebook Ads, oavsett era målsättningar och behov.

Kontakta oss och boka möte