Skräddarsydd sökannonsering (SEM/PPC) » InnoSearch.se

Google Ads

Sponsrade länkar är något de flesta varit med om. Alla har vi sett en annons på Google när man sökt efter något specifikt. Detta är det vi kallar för sökannonsering, eller SEM (Search Enginge Marketing)/Pay Per Click/Sponsrade länkar eller sökmarknadsföring som det också kallas för. Det är just så, du betalar för varje klick till din hemsida.

Skräddarsydd sökannonsering

stefan_bernhardsson_innosearch

Fråga experten. Ring Stefan på 0720-205930

Att ta fram en enkel kampanj för att annonsera på Google via Google AdWords (sponsrade länkar) är i sig ganska lätt fixat. Men att ta fram en skräddarsydd sökannonseringskampanj kräver lång erfarenhet, stor kunskap och att personen har förståelse för era affärer samt har en stor analytisk förmåga. Allt detta erbjuder vi. Som konsult inom skräddarsydd sökannonsering kan vi erbjuda er helhetslösningar inom sökannonsering. Vi kan allt från Google AdWords, Bing Ads och bannerannonsering överlag.

Hög Return on ad spend (ROAS)

När man pratar om SEM och sökmarknadsföring så handlar det mycket om olika förkortningar. En av dem absolut viktigaste sakerna att titta på är CTR(Click Through Rate) vilket menas med antalet klick på en annons i förhållande till antalet visningar. En annan aspekt som vi håller ännu högre är ROAS (Return on ad spend), som är precis som det låter - hur mycket man får tillbaka per investerad annonseringskrona. Vi skräddarsyr upplägget, anpassar hela kampanjen för att ni ska få maximalt tillbaka. Precis som det ska vara.

Stärk ditt varumärke och gör affärer genom SEM

Har ni dåligt med tålamod och vill ha effekt direkt? Då är sponsrade länkar/sökmarknadsföring på exempelvis Google helt rätt för er. Genom att arbeta smart och strategiskt med er annonsering på Google och Bing kan ni röna stora framgångar snabbt. Vi hjälper er med att sätta upp ert konto, finjustera kampanjerna och buden för att sedan köra igång med varumärkesbyggande annonsering på era viktiga sökord. Sökord som ni kanske inte skulle kunna synas på i den organiska, dvs vanliga träfflistan.

Kontakta oss redan idag för en analys av er befintliga sökannonsering och sponsrade länkar på Google/Bing. Vi kommer tillbaka med feedback och en strategi för framtida arbete tillsammans. Klicka Här för att komma till kontaktsidan eller skicka ett mail till info@innosearch.se för snabbast kontakt med oss.