Vi välkomnar praktikanter till ny praktikperiod

Vi på InnoSearch är glada över att meddela att vi välkomnar fyra praktikanter till en ny praktikperiod här hos oss.

Ni som jobbar ihop med oss kommer att se såväl nya som gamla ansikten här på Eslövskontoret under den närmaste tiden. Inriktningen för praktikperioden kommer att vara digital marknadsföring i stort, men flera särskilt framtagna djupdykningar för respektive praktikant.

Djupdykningarna är:

  • Sökmotoroptimering – teoretiskt och praktiskt – lära sig ta fram strategi och utföra arbetet själv
  • Sociala medier – teoretiskt och praktiskt – lära sig ta fram strategi, publiceringsscheman, arbeta med och följa kundernas grafiska profil och tonalitet samt kunna utföra arbetet själv
  • Kvalificerat sälj – teoretiskt och praktiskt – förstå kundresan, från kontakt till kund, lära sig och förstå hur arbetet kring kunder fungerar och hur man i rollen som account manager ofta är spindeln i nätet i ett projekt
  • Analys – teoretiskt och praktiskt – lära sig hur digitala analyser fungerar och sedan kunna presentera resultat internt såväl som externt gentemot kund.

En av praktikanterna är David som är 26 år, läser på KYH i Malmö (Affärsutveckling digital handel). David sökte sig till InnoSearch för att han vill arbeta med marknadsföring och specifikt SEO och då kände han att InnoSearch var en plats som erbjöd honom kunskap och erfarenhet inom detta.

Är du nyfiken på hur det är att praktisera hos oss? Läs mer här:

https://innosearch.se/om-oss/for-praktikanter/