InnoSearch startar Affärsnätverk

InnoSearch startar ett affärsnätverk i Eslöv tillsammans med entreprenören och hotellägaren Henric Blomsterberg. Affärsnätverket Stensson bygger relationer och skapar affärer samt består av både stora och små företag som tillsammans verkar för ett bättre företagsklimat som stärker det lokala näringslivet.

Träffas varannan fredag på klassisk mötesplats
Att affärsnätverkets träffar kommer vara på nyöppnade och moderniserade Hotell Stensson är ingen slump.

– Ända sedan det stod klart att Hotel Stensson skulle få en ny ägare (Henric Blomsterberg) och renoveras dök tankarna på ett affärsnätverk upp. Vi såg tidigt möjligheterna att kunna göra något bra för företag och företagare i såväl staden som i regionen där Mellanskåne blir det primära fokuset, säger Christoffer Borg Mattisson, VD på InnoSearch och initiativtagare till affärsnätverket och fortsätter.

– Jag hoppas att detta blir ett uppskattat inslag.

Henric Blomsterberg, entreprenör och hotellägare i Eslöv, förklarar sin del i projektet.

– Hotellet är Eslövs hjärta, en naturlig mötesplats och ett smycke vid Eslövs torg. När Christoffer Borg Mattisson frågade mig om jag var intresserad av att vara med och starta nätverket tillsammans var det en självklarhet för mig. Tillsammans har vi ett stort nätverk och våra hjärtan klappar för Eslöv samt utvecklingen av kommunen och näringslivet. Givetvis ser jag även nätverket som en stor möjlighet att marknadsföra hotellet som vi ”smygöppnade” 1 september, men framför allt en möjlighet att göra det jag älskar mest – affärer, säger han.

Två träffar är fastställda. Först ses vi den 15 november och sedan väntar en julinspirerad frukost den 6 december där alla är välkomna. Under träffarna kommer det, förutom allt mingel och god frukost, att ges möjlighet till rundvandring på det nyrenoverade hotellet. Affärsnätverket kommer därefter att öppna upp för både medlemmar och gäster som inledningsvis träffas varannan fredag klockan 07.30 på Hotel Stensson.

– Jag själv har många fina ungdomsminnen därifrån och det är där som människor alltid mötts genom åren. Därför känns det extra bra att det blir ett affärsnätverk just på Stensson. Så kan människor träffas där igen, även om det nu är i affärssammanhang. Det behövs i Eslöv, säger Jens Andersson, delägare i InnoSearch.

Om nätverket
Affärsnätverket Stensson startades hösten 2019 av InnoSearch tillsammans med entreprenören och hotellägaren Henric Blomsterberg. Detta för att företagen i Eslöv och företagarna skulle få en naturlig mötesplats där kontakter knyts, affärer görs och magi uppstår. Nätverket är inriktat mot personer som är aktiva inom Eslövs näringsliv på något sätt, antingen som företagare eller anställd. Även företag och företagare utanför kommunens gränser är välkomna till våra träffar samt att ansöka om medlemskap. Konferencier på träffarna är Christoffer Borg Mattisson från InnoSearch.

Om träffarna
Vi kommer att träffas varannan fredag på Hotel Stensson i Eslöv. Träffarna börjar klockan 07.30 och vi siktar på att vara klara till 09.00. Innan de fasta datumen är satta så har vi tagit fram våra två första träffar. Håll utkik på vår Facebooksida efter nyheter som rör träffarnas innehåll och annan generell information. Läs mer här: https://innosearch.se/stensson/

För mer information kontakta:

Christoffer Borg Mattisson
VD på InnoSearch
070-7773603
christoffer@innosearch.se

Henric Blomsterberg
henric.blomsterberg@blomsterbergs.se