InnoSearch satsar vidare i Kalmar – rekryterar Digital Ad Specialist

För att ta nästa steg i vårt företags utveckling mot att bli det självklara valet när ni vill ha hjälp med digital marknadsföring i stort och specifikt betald annonsering, så har vi nu rekryterat ytterligare spetskompetens inom just detta. Det är Jonas Edin som tar rollen som Digital Ad Specialist hos oss på vårt kontor i Kalmar. Jonas har 12 års erfarenhet av betald annonsering med Google Ads som sin absoluta specialitet.

InnoSearch startades 2015 nere i Eslöv med målet att serva företag och företagare med digitala marknadsföringsstrategier nere i södra delarna av Sverige, Skåne närmare bestämt. Då vi tidigt under 2016 fick många förfrågningar mer norrut och specifika förfrågningar inom segmentet betald annonsering, valde vi att anställa Stefan Bernhardsson som då skulle sköta våra kunders Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Instagram Ads osv. Nu tar Stefan steget upp och blir områdeschef och ansvarig för vår satsning och vårt Kalmarkontor, men behåller delar av sin roll som expert inom betald annonsering.

”Jonas långa erfarenhet inom Google Ads och e-handel kommer att passa väldigt bra in hos oss och våra kunder kommer definitivt att kunna dra nytta av detta. Informationen erfarenheten och kunnandet han sitter på kommer verkligen att ge oss och kunderna en boost” säger Jens Andersson, produktionschef

”Själva satsningen vi gör i Kalmar nu är ingen slump. Sedan Stefan kom in så har vi ökat vår kundstock och varumärkeskännedom i Kalmar med omnejd enormt mycket och vi känner att det är rätt väg för oss att gå när vi satsar vidare i Kalmar. För oss är det viktigt med lokal närvaro och därför känns det extra bra att vi bygger vidare i Kalmarområdet och fortsätter vår resa där” säger Christoffer Borg Mattisson, VD på InnoSearch

Jonas gör sin första dag den 19 augusti och ni når honom inledningsvis på jonas@innosearch.se.

Om InnoSearch:

InnoSearch är en digital byrå som är specialiserad på digital marknadsföring. Vi sköter hela eller delar av våra kunders digitala strategier och detta gör vi skräddarsytt i alla lägen. Detta innebär att alla våra kunder får helt unika strategier som är anpassade helt för deras företag. Vi på InnoSearch har 1000+ lyckade kundcase bakom oss och ser hela tiden fram emot nästa! InnoSearch finns i Eslöv och i Kalmar.