Affärsnätverket Stensson » InnoSearch.se

Affärsnätverket Stensson

VÄLKOMMEN TILL AFFÄRSNÄTVERKET STENSSON!

Har du någon gång funderat över att gå med i ett företagsnätverk, men tvekat för att det känns tidskrävande, svårt och jobbigt? Välkommen till Affärsnätverket Stensson i Eslöv, vi är ett affärsnätverk som bygger relationer och skapar affärer. Vi består av både stora och små företag och verkar för bättre företagsklimat som stärker det lokala näringslivet, välkommen att besöka oss du också!

Varannan fredag träffas vi på det klassiska hotellet Hotel Stensson i Eslöv för att mingla, lära känna nya personer och säkerligen skaffa oss en hel del nya spännande samarbeten.

Känslan av att finnas med i ett större sammanhang kan komma att hjälpa dig i din yrkesverksamma roll samtidigt som du får möjligheten att synliggöra ditt företag. Varmt välkommen!

Bli medlem

Vill du bli medlem i Affärsnätverket Stensson?

Det kostar 1000:- exkl. moms för ett medlemskap för en plats i nätverket samt 100:- per träff (kostnaden för frukosten). Genom att bli medlem är du garanterad en plats i nätverket för 12 månader framöver. I medlemskapet ingår fem frukostbiljetter som ni kan använda för att bjuda med gäster som då slipper att betala för sin frukost, ni kan alltså byta in biljetten mot en frukost.

OBS! Inledningsvis kommer det endast att finnas  40 aktiva medlemskap i nätverket för att hålla nätverket till en lagom storlek. Därför är det viktigt att du tidigt bestämmer dig för ett medlemskap hos oss. Det är först till kvarn helt enkelt. Kontakta oss redan idag!

Detta är några av de delar du får som medlem i Affärsnätverket Stensson.

  • Affärskontakter
  • Marknadsföring av ditt företag
  • Utbyte av information och erfarenhet
  • Möjlighet att bjuda med gäster

Besök oss som gäst

Vill du besöka Affärsnätverket Stensson som gäst? Det går hur bra som helst! Antingen går du ihop med någon du känner i nätverket, eller så kommer du som du är, ensam eller med en kollega. Du kan besöka oss som gäst tre gånger innan du behöver bli medlem. Boka dig på nästa träff redan nu!

Kommande träffar

Vi kommer att träffas varannan eller ibland var tredje fredag på Hotel Stensson i Eslöv. Träffarna börjar 07.30 och vi siktar på att vara klara lagom till 09.00. Innan de fasta datumen är satta så har vi tagit fram två första träffar.

Håll utkik på vår Facebooksida efter nyheter som rör träffarnas innehåll och annan generell information.

Anmälan

Om nätverket

Affärsnätverket Stensson startades hösten 2019 av InnoSearch tillsammans med Eslövsentreprenören och hotellägaren Henric Blomsterberg för att Eslövsföretagen och företagarna skulle få en naturlig mötesplats där kontakter knyts, affärer görs och magi uppstår. Nätverket är inriktat mot personer som är aktiva inom Eslövs näringsliv på något sätt, antingen som företagare eller anställd. Även företag och företagare utanför kommunens gränser är välkomna till våra träffar, och att ansöka om medlemskap.

För mer info kontakta:

Christoffer Borg Mattisson
VD på InnoSearch
070-7773603
christoffer@innosearch.se

Henric Blomsterberg
henric.blomsterberg@blomsterbergs.se